Romanian Arabic English French German Greek Italian Russian Spanish
Program Rotary

Fanion RC Alba Iulia

Cazare Alba Iulia 100

Pentru evenimentul "Alba Iulia 100" s-au facut rezervari la 4 unitati de cazare din Alba Iulia. Alegerea locatiei si a tipului de camera se face prin completarea formularului de inscriere la evenimentul Alba Iulia 100, conform principiului primul venit-primul servit, in limita disponibilitatii.

 

Hotel Parc - http://www.hotelparc.ro/

hotel parc

La Hotel Parc sunt rezervate pentru conferinta Alba Iulia 100: camere duble si camere twin totalizand un numar de 116 locuri.

 

Pensiunea Perla Muresului - https://www.facebook.com/pensiunea.perlamuresului

Imagini pentru perla muresului oarda

La Pensiunea Perla Muresului sunt rezervate pentru conferinta Alba Iulia 100: camere duble si twin totalizand un numar de 24 locuri.

 

Pensiunea Select - http://www.selectalba.ro/

slide1.jpg

La Pensiunea Select sunt rezervate pentru conferinta Alba Iulia 100: camere duble, camere duble cu un al treilea pat suplimentar, camere twin si camere cu 3 paturi totalizand un numar de 41 locuri.

 

Hotel Allegria - http://allegriahotel.ro

Imagine similară

La Hotel Allegria sunt rezervate pentru conferinta Alba Iulia 100: camere duble, camere duble cu un al treilea pat suplimentar, camere twin si camere cu 3 paturi totalizand un numar de 57 locuri. Cazarea la acest hotel este disponibila doar pentru pachetul 2 (care cuprinde cazare pe doar 2 nopti: 30 Noiembrie si 1 Decembrie;)

 

Harta Locatiilor

harta%20v1%20mic.jpg