Romanian Arabic English French German Greek Italian Russian Spanish
Program Rotary

Fanion RC Alba Iulia

Alba Iulia 101

“Alba Iulia 101” un eveniment al Districtului Rotary2241 dedicat Zilei Nationale a României, organizat si de aceasta data in orasul Marii Uniri de catre Rotary Club Alba Iulia .

 

 

Infratire RC Modin Israel

În spiritul prieteniei ce caracterizează rotarienii, membrii Rotary Club Alba Iulia au efectuat, la inceputul lunii noiembrie, o vizită în Israel la Rotary Club Modiín, vizita finalizată cu înfrăţirea celor două cluburi.

 

 

Vizita RC Troyes

3 Zile extraordinare petrecute de membrii Rotary Club Alba Iulia in Franta la Rotary Club Troyes Comtes de Champagne. Nici nu se potrivea o tema mai buna decat cea de anul acesta:“Rotary Connects the World“! . O prietenie reinnoita an de an prin vizitele reciproce, ocazie cu care discutam despre proiectele comune si prietenie .Merci beaucup RC Troyes Comtes de Champagne!

 

 

Chartare RC Suceava Cetate

Rotary Club Alba Iulia a avut deosebita onoare de a Charta noul Club Rotary -Suceava Cetate. Bine ati venit in familia Rotary dragii nostrii fini!

 

 

Chartare RC Cluj Napoca Hoia

Onorati sa fiim nasii unui nou club in Districtul 2241. Bine ati venit in familia Rotary, Rotary Club Cluj Napoca Hoia!

 

 

Schimb mandat presedinte 2019-2020

Ceremonie de schimbare a presedintelui Rotary Club Alba Iulia. Florin Marginean i-a predat mandatul de presedinte colegei Lili Radu. La ceremonia oficială au fost prezenți reprezentanţii cluburilor din judeţ: Clubul Abrud-Cîmpeni, Clubul din Aiud, Clubul din Sebeş, Clubul Civitas Solis, Lions, Rotaract, Interact si Rotakids din Alba Iulia. Tema anului este Rotary Connects the World.

   

Pagina 1 din 4