Romanian Arabic English French German Greek Italian Russian Spanish
Program Rotary

Fanion RC Alba Iulia

Alba Iulia 100. Centenarul Marii Uniri.

Clubul Rotary Alba Iulia impreuna cu Districtul Rotary 2241 Romania si Republica Moldova a organizat la Alba Iulia, in perioada 29 Noiembrie - 1 Decembrie 2018, evenimentul “Alba Iulia 100” pentru a celebra Centenarul Marii Uniri. Alături de cei peste 500 de participanţi am trăit momente de o mare emoţie sufletească, greu de descris în cuvinte. Au fost zile pline petrecute alături de rotarieni aparţinând tuturor zonelor istorice, care prin prezenţa lor, au făcut dovada că indiferent de etnia căreia îi aparţinem, suntem români prin naştere, reuniţi sub umbrela unei mari organizaţii care promovează un set devalori prin care facem diferenţa în societate.

 

 

Infratire RC Troyes Comtes de Champagne - Franta

28 Iunie 2018 este o zi cu importanta istorica pentru Rotary Club Alba Iulia si Rotary Club Troyes Comtes De Champagne.O zi in care sa semnat infratirea celor doua Cluburi! La Multi Ani!

 

 

Schimb mandat presedinte 2018-2019

Ceremonie de schimbare a presedintelui Rotary Club Alba Iulia. Ilie Sbuciumeale i-a predat mandatul de presedinte colegului Florin Marginean. La ceremonia oficială au fost prezenți reprezentanţii cluburilor din judeţ, dar nu numai, Clubul Abrud-Cîmpeni, Clubul Deva-Castrum, Clubul din Teiuş, Clubul din Sebeş, Clubul Civitas Solis, Lions, Rotaract şi Interact din Alba Iulia.Tema anului este Be The Inspiration.

 

 

Vizita guvernator District 2214 2017-2018

Vineri, 28 Iulie 2017, Rotary Club Alba Iulia si Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis au primit vizita Guvernatorului Districtului 2241, Dl. Emilian Sopoian.

Intr-un cadru solemn participanţii la şedinţă s-au prezentat, apoi au discutat despre acţiunile desfaşurate in acest an rotarian şi despre proiectele de viitor.

 

 

 

Schimb mandat presedinte 2017-2018

Ceremonie de schimbare a presedintelui Rotary Club Alba Iulia. Aurel Crișan i-a predat mandatul de presedinte colegului Ilie Sbuciumelea. La ceremonie a participat guvernatorul districtului 2241 România – Moldova, Mircea Solovăstru și mai mulți asistenți – guvernatori.

 

 

Seminarul Fundatiei Rotary 2016

In perioada 11-13 noiembrie 2016 a avut loc la Poiana Brasov, într-o ambianță deosebită oferită de Hotel Alpin. -
SEMINARUL FUNDAȚIEI ROTARY
SEMINARUL DISTRICTUAL DE INSTRUIRE
COMITETUL DISTRICTUAL​.

Din partea RC Alba Iulia au participat:
Aurel Crisan presedintele clubului 2016-2017
​Ovidiu Cos,PDG 2007-2008
Cristina Voina Rotary Chair YEP, District 2241
Amalia Gherman ofiter proiecte​

Sub egida ​ “Doing Good for the World”, ​ si sub patronajul Guvernatorului Rotary District 2241,Domnul Mircea Solovastru​ ​au fost impartasite experiențe și idei, s​-a​ vorbi​t​ despre proiecte și implicare, despre necesitățile comunităților în care trăim, despre credință și pasiune​, a fost lansat oficial proiectul "Rotary Planteaza".​ ​

Fundația Rotary împlinește anul acesta 100 de ani: un secol în care membrii Rotary au schimbat vieți și destine. Pentru că noi credem că un om care trăiește numai pentru sine înseamnă o viață irosită. Un secol pe care avem de ce să-l sărbătorim și trebuie să-l sărbătorim împreună. ​

Seminarul Districtual de instruire ne​-a​ provoca​t​ pe fiecare dintre noi să fim mai buni, să dăm tot ce avem mai bun. ​Au fost seminarii interesante si utile care ne vor ajuta în activitatea rotariană pusă în slujba comunităț​ii.​

   

Pagina 1 din 2