Romanian Arabic English French German Greek Italian Russian Spanish
Program Rotary

Fanion RC Alba Iulia

Noua Generatie Rotary

Rotaract

Alba Iulia Rotaract

Rotaract reuneste persoane intre 18 si 30 de ani din universitati sau comunitati din lumea intreaga, pentru a organiza activitati sau a dezvolta abilitati profesionale si leadership. Sunt sponsorizati de cluburile Rotary, dar membrii Rotaract isi administreaza si finanteaza independent cluburile. Membrii Rotaract sunt in legatura permanenta cu clubul local si pot adera la acesta in momentul finalizarii membership-ului.

Cluburile Rotaract se întrunesc în şedinte săptămânale în care se discută proiecte, se ţin conferinţe, se vizitează alte cluburi sau se desfaşoaăa activităţi socio-culturale şi work-shopuri de dezvoltare profesională. În afara şedinţelor, Rotaractienii au ocazia să se implice in proiecte comunitare sau vocaţionale, să participe la seminarii şi conferinţe şi să cunoască tineri de elită din toate colţurile lumii, deoarece Rotaract înseamnă înainte de toate prietenie.

Rotaract Club Alba este clubul sprijinit și îndrumat de către Clubul Rotary Alba Iulia.


Interact

Alba Iulia Interact

Interact este un club pentru tinerii intre 12 si 18 ani care vor sa fie in contact permanent cu alti tineri din scoli sau comunitate. Membrii cluburilor Interact se ocupa de proiecte si invata despre comunitate. Cluburile Interact organizeaza cel putin doua proiecte anual: unul in beneficiul comunitatii si un altul ce incurajeaza intelegerea intrenationala. Chiar daca cluburile Interact sunt sub tutela clubului Rotary de care apartin, ele au de fapt propria conducere.

Interact Club Alba este clubul sprijinit și îndrumat de către Clubul Rotary Alba Iulia.RYLA

Rotary Youth Leadership Awards (RYLA) este un proiect de leadership dezvoltat si implementat de Rotary. Participantii pot fi de diferite varste, insa cele mai multe evenimente se focuseaza pe elevi, stundeti sau profesionisti. Evenimentele RYLA dureaza intre 3 si 10 zile si includ prezentari, activitati si workshop-uri care acopera o variantate larga de subiecte ce includ:

  • Etica si Bazele fundamentale ale Leadership-ului
  • Abilitati de Comunicare
  • Rezolvarea problemelor si conflictelor de conducere
  • Comunitate si Cetatenie
Alba Iulia Rotary